Direct naar de inhoud.

Evenementen

Hieronder vindt u al onze aankomende evenementen.

Evenementenkalender

Vrijdag 20 januari – vanaf 16:00

 

Vrijdag 20 januari om 16:00 is de opening van de winterexpositie ‘Zo  binnen, zo buiten’ bij de galerie en kunstuitleen Kunst in Huis. Drie noordelijke kunstenaars, Christiaan Afman, Gwendolyn van Essen en Roelof Hoving brengen in deze expositie hun waarnemingen van binnen en/of buiten bij elkaar, zowel figuratief als abstract. Aangevuld met kunstwerken uit eigen collectie levert dit een hartverwarmende expositie op waarin de weerspiegeling tussen onze (actuele) binnen- en buitenwereld zichtbaar wordt.

Van Heijningen Bosch

Het rijksmonumentaal pand Van Heijnigen Bosch komt uit het jaar 1888 en is volledig in een Eclecticistische en Neorenaissance stijl gebouwd. Het voormalig woonhuis is rijkelijk versierd met neoclassicistische elementen, zowel van binnen als van buiten. Het pand werd origineel gebruikt als woonhuis, maar werd in 1997 omgebouwd tot kantoorruimte. Samen met het naastgelegen en eveneens beschermde postkantoor vormt het pand een fraai straatbeeld. In de tuin aan de achterzijde staat een monumentale treurbeuk.

In het pand Van Heijnigen Bosch worden verschillende evenementen georganiseerd. Ook is het mogelijk om uw eigen bijeenkomst te organiseren in het pand. Hiervoor kunt u een geschikte ruimte huren. Of u nu een lezing, expositie, besloten partij of een uitgebreid diner wilt organiseren, het pand biedt voldoende mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden >

Rijksmonumentaal pand Heijnigen Bosch

Meld u aan voor de nieuwsbrief!