Direct naar de inhoud.

Over de collectie

Kunst in Huis heeft een complete collectie met verschillende stijlen. De collectie kenmerkt zich door de diversiteit en kwaliteit van de kunstwerken.

Over de collectie

Kunst in Huis heeft een unieke collectie met honderden kunstwerken van bekende internationale en nationale kunstenaars. Daarnaast biedt de collectie van Kunstuitleen Veendam ruimte aan beginnende en aan lokale kunstenaars. De collectie kenmerkt zich door de diversiteit en de kwaliteit van de kunstwerken. De collectie is onder te verdelen in twee deelcollecties.

Collectie Kunstuitleen Veendam

De collectie van Kunstuitleen Veendam bestaat uit ruim 500 kunstobjecten. De collectie bestaat uit veel kunstwerken gemaakt door regionaal bekende kunstenaars. Kunst in Huis wil deze collectie aanbieden tegen toegankelijke tarieven om zo het lenen van kunst voor iedereen mogelijk te maken.

Collectie Kunst in Huis

De collectie Kunst in Huis bestaat uit kunstwerken die recenter zijn aangekocht. Hiermee heeft Kunst in Huis het aanbod aan kunstwerken aanzienlijk kunnen verbreden. De collectie is erg divers, waardoor het voor eenieder interessant is.

Meer informatie over onze collecties? Blader eens door de complete collectie of maak een afspraak om langs te komen.

Meer van Kunst in Huis

Meld u aan voor de nieuwsbrief!