Direct naar de inhoud.

Voor bedrijven

Bent u op zoek naar een persoonlijk relatiegeschenk of wilt u een representatieve aankleding van uw kantoorruimte? Kunst in Huis voorziet u van adviezen en begeleiding. Ervaar het gemak van onze full-servicedienstverlening! U kunt vrijblijvend een afspraak maken met een consultant van Kunst in Huis.

Voor bedrijven

Bij Kunst in Huis geniet u van een full-servicedienstverlening.
Hoe werkt het?

1. Wensen inventariseren

Een consultant van Kunst in Huis komt vrijblijvend bij u langs om uw voorkeuren en behoeftes te inventariseren. Kunst in Huis vindt het belangrijk dat de kunstwerken goed bij uw organisatie passen.

2. Voorstel

Hierna komt u langs in onze galerij en zal onze kunstconsultant uw een voorstel voorleggen. U krijgt een toelichting over de gekozen werken en hierbij een overzicht van de kosten. U kunt uw verdere wensen eventueel nog specificeren en u zult samen tot een besluit komen.

3. Plaatsen

Wanneer u akkoord heeft gegeven over de kunstwerken is het mogelijk dat uw organisatie op een afgesproken moment wordt ingericht door onze technische dienst. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt. Ook ontvangt u informatie over ieder kunstwerk en de kunstenaar die dit werk gemaakt heeft.

Er zijn verschillende uitleenmogelijkheden voor bedrijven. Daarnaast kunt u de kunstwerken uit onze collectie ook kopen.

1 Aanschaffen

U kunt vanuit onze collectie diverse kunstwerken aanschaffen. U betaalt eenmalig de koopsom en de kunstwerken zijn voor u. Meer informatie over het kopen van de kunstwerken vindt u hier. (Link naar kunst kopen pagina)

2 Lenen

U kunt de kunstwerken lenen. Afhankelijk van de koopsom van het kunstwerk wordt er een huurprijs per maand bepaald. Deze voldoet u voor een afgesproken huurperiode. Na deze huurperiode kan de periode worden verlengd. U kunt ook wisselen voor andere kunstwerken.

3. Lenen en tegelijk sparen

U kunt de kunstwerken lenen en tegelijk sparen voor een latere aankoop. Het huurbedrag wordt dan iets hoger, waardoor u tarief opspaart. Dit tegoed kunt u op een later moment inzetten om het kunstwerk, of een ander kunstwerk uit onze collectie te kopen.

Meer van Kunst in Huis

Meld u aan voor de nieuwsbrief!