Direct naar de inhoud.

Voor particulieren

Als particulier kunt u bij Kunst in Huis kunstwerken voor een bepaalde periode lenen. Op deze manier kunt u kennismaken met kunst op een vrijblijvende manier. U hoeft niet gelijk over te gaan tot aankoop. Wilt u na een tijd een ander kunstwerk? Ook dat is mogelijk. Er zijn twee manieren waarop particulieren kunnen huren bij Kunst in Huis.

Manieren waarop particulieren kunnen huren bij Kunst in Huis.

1. Lenen

Het is mogelijk om een kunstwerk te lenen voor een bepaalde huurperiode. U betaalt een huurprijs per maand, zo lang als u het kunstwerk huurt. De huurprijs wordt bepaald aan de hand van de aankoopprijs van het kunstwerk en de huurperiode die u met Kunst in Huis afspreekt. Na deze huurperiode kunt u de periode verlengen of u kunt het kunstwerk omruilen voor een ander werk.

2. Lenen en sparen voor kopen

Het is ook mogelijk om een kunstwerk te lenen en daarnaast te sparen voor het aankopen van een kunstwerk. U betaalt een huurprijs per maand en daarboven op betaalt u een klein bedrag waarmee u maandelijks spaart. Dit spaartegoed kunt u later inleveren om het kunstwerk af te kopen. Het is ook mogelijk om dit spaartegoed in te leveren op een ander kunstwerk uit onze collectie.

Kunst Kopen?

Naast het huren is het ook mogelijk om een kunstwerk van Kunst in Huis te kopen

Ga naar kunst kopen

Meer van Kunst in Huis

Meld u aan voor de nieuwsbrief!