Direct naar de inhoud.

Expositie
‘Lentesalon’

Afgelopen Expositie ‘Lentesalon’

Tijdens de Lentesalon bij Kunst in Huis presenteren vier noordelijke beeldend kunstenaars hun werk. Michel Velt en Roos Vink maken samen grote muurschilderingen in de openbare ruimte. Bekend van zijn realistisch portretten en dierenfiguren op formaat flatgebouw, maakt Michel Velt voor deze gelegenheid werk op doek. De mysterieuze schilderijen van kunstenaar en illustrator Roos Vink zijn verstild maar expressief.

Willy van der Duyn toont abstracte schilderijen waarin toeval en experiment een belangrijke rol spelen én ruimtelijke objecten die assemblages zijn van gevonden materialen.

In rijk gelaagde zeefdrukken speelt Gerben Meinders onder andere met de typografie en een directe beeldtaal zoals je die kunt tegenkomen op straatmuren.

Al zijn producten zijn uniek en handgemaakt in zijn zeefdrukatelier in Oost Groningen.

De Lentesalon beloofd een mooi contrast op te leveren met het fraaie neoclassicistische interieur van het historische pand van Heijningen Bosch.

Kunstenaars:

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Gewijzigde openingsdagen bij Kunst in Huis.

Wij zijn geopend op donderdag en vrijdag 10:00 - 16:00 en op zaterdag 7 oktober, 4 november en 2 december van 10:00 - 16:00